Cautare

2113 de rezultate pentru "bianca si marian sarbu" (2.57 secunde)
Liderul PNTCD, Marian Milut, ii cere presedintelui liberal, Calin Popescu-Tariceanu, sa semneze pana sambata protocolul dintre cele doua partide, care ar permite intrarea taranis- tilor in Parlament candidand din partea PNL. "Suntem intr-o situatie extrem de neplacuta si delicata.
Dima Zainea ca inspector general si pe Marian Sarbu si Steluta Andrei ca inspectori generali adjuncti.
Guvernul va lua in discutie posibilitatea cresterii salariului minim pe economie de la 600 lei la 700 lei dupa 1 iulie 2009, dupa discutii prealabile cu patronatele, iar alocatia pentru somaj va ramane legata de salariul minim, a precizat, Marian Sarbu, ministrul muncii.
Taberele Nastase si Mitrea planuiesc debarcarea liderului deputatilor PSD ca pe un test pentru schimbarea presedintelui partidului. Zilele lui Viorel Hrebenciuc ca lider al deputatilor PSD sunt numarate de un grup de parlamentari controlati de Adrian Nastase, Miron Mitrea si Victor Ponta.
Senatorul PSD Miron Mitrea si-a anuntat ieri oficial candidatura la presedintia partidului.
Cea mai recenta achizitie la grupul independentilor este a lui Marian Sarbu, care si-a anuntat vineri demisia din PSD. "Este proiectul initiat de Gabriel Oprea si este firesc sa fie presedinte cel care il initiaza", a precizat Nicolicea.
migratorii politici care parasesc partidul la vremuri de restriste cum ar fi in perioada de opozitie nu vor fi decat foarte greu primiti inapoi si nu vor beneficia de nici o functie politica sau administrativa daca vor reveni in randurile social-democrate.
Marian Sarbu si Cristian Diaconescu. ... Guvernarea este stabila, avem majoritate, tara are nevoie de stabilitate politica si economica si astfel de stabilitate avem.
La conferinta, ministrul Gabriel Oprea a fost acompaniat si de alti lideri nationali ai UNPR, respectiv, de presedintele Marian Sarbu, presedintele de onoare Cristian Diaconescu si vicepresedintele Valeriu Steriu. ... A-114 si avand antemergator un autoturism al Politiei Militare.
De noul proiect al stangii s-ar lipi si Marian Vanghelie. ... Printre acestia, si Marian Vanghelie. Si pe el s-a pus Victor Ponta. ... Din actualul PSD, Geoana se bazeaza pe deputati si senatori care nu vor mai primi locuri eligibile de la actuala conducere.
Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de marti la cererea liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, infiintarea comisiei fiind aprobata cu 81 de voturi pentru, un vot impotriva si 4 abtineri.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Echipa de viceprimari va fi formata din Cristina Calangiu, presedinta PNL Craiova, si Florentin Tudor, presedintele organizatiei de tineret a PSD. ... USL va avea 15 mandate, UNPR - 7, PDL - 3 si PP-DD - 2.
Marian Dan Mocanu si Marian Popescu sunt candidatii social-democrati pentru colegiile din diaspora. Marian Dan Mocanu candideaza pentru Senat, in colegiul Europa-Asia, iar Marian Popescu pentru Camera, in colegiul Uniunea Europeana. Ambii sunt emigranti si sefi ai asociatiilor romanilor din Italia si Spania.
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Marian Vanghelie se da in vant dupa tablouri de pret, luand exemplu, probabil, de la seful sau de partid, Adrian Nastase. El o concureaza la acest capitol, potrivit declaratiilor de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei, pe Anca Petrescu, arhitecta supranumita si “Mama Casei Poporului“.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina. ... Subofiterul a fotografiat masina parcata nergulamentar si a intocmit un proces-verbal in lipsa ce ii va fi trimis lui Marian Oprisan acasa.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Abia a trecut plutonierul de coltul blocului cand a auzit un vajait ciudat si a simtit un curent puternic de aer.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. ... Consilierul local independent Marian Popa le cere liderilor formatiunilor politice care au reprezentanti in Consiliul Local sa ia initiativa in ceea ce priveste scandalul aparut in jurul comisiei de urbanism si al presedintelui acesteia, Eugen Gavan.
google-analytics.com